NL

VerblijfsregelsAangezien dit Thailand is, doen we dingen graag 'sabai' (relaxed) zoals de Thai zeggen. We staan daarmee een flexibele aanpak voor. Dat neemt niet weg dat er altijd een paar regels zijn.

  • Roken in de kamers en de gezamenlijke ruimtes (terras & living) is niet toegestaan, maar onze gasten zijn vrij te roken in de grote tuin zolang andere gasten daar geen last van hebben.
  • We managen ons resort zo duurzaam mogelijk dus we geven onze gasten in overweging om handdoeken pas te laten verschonen als ze vuil zijn. Maar vraag vooral nieuwe handdoeken als je dat wilt. Voor verloren of beschadigde handdoeken moeten we THB 250 in rekening brengen.
  • Een extra gast op een kamer die niet is geregistreerd op het moment van boeken of inchecken dient zich te legitimeren en dient een bijdrage te betalen op basis van onze kamerprijzen.
  • We vragen vriendelijk de check-out tijden (12 uur 's middags) op de dag van vertrek te respecteren. Indien een latere check-out tijd gewenst is vanwege de vertrektijd van een vlucht of bus vinden we dit prima als er geen andere boeking voor de kamer is.
  • Indien men besluit korter te verblijven dan geboekt en in geval van een eerdere check-out tijd dienen we toch het volledige bedrag van het geboekte verblijf in rekening te brengen.
  • We zijn een 'homestay' en zijn gelegen in een rustige, veilige buurt, maar we willen toch in overweging geven om waardevolle spullen in het kluisje op te bergen of mee te nemen.
  • De kamerhuur, gebruik van de mini-bar, restaurant en andere kosten (bijvoorbeeld trips) moeten volledig betaald worden voor het uitchecken.
  • Bambuh Boutique is niet verantwoordelijk voor schade of letsel ten gevolge van ongelukken met inbegrip van trips en tours die zijn geboekt via Bambuh. Huur of gebruik van (brom)fietsen van het resort is de eigen verantwoordelijkheid van onze gasten. We adviseren om de polis van de reisverzekering te controleren welke activiteiten onder de dekking vallen voordat deze ondernomen worden.